NAVAL ENGINEER -sertifiointikoulutus 2019 alkaa maaliskuussa

Laivanrakennusalan sertifiointikoulutus on tarkoitettu alan ammattilaisille, joilla on taustalla jokin tekninen peruskoulutus ja ovat töissä yrityksissä, jotka ovat suoraan mukana laivatuotannossa tai jossain muodossa tekevät töitä laivanrakennusalan tuotannollisissa palveluyrityksissä (kt-toimittajat, suunnittelutoimistot, konepajat, laitetoimittajat jne.)

NAVAL ENGINEER -sertifioinnin avulla henkilö voi osoittaa oman ammatillisen pätevyytensä ja rekisteröidä osaamisensa eurooppalaisen European Qualifications Framework -järjestelmän mukaan EQF 6 tason osaamiseksi (Bachelor of Science).

Koulutukseen haetaan n. 30 opiskelijaa Turkuun, Raumalle ja Helsinkiin. Turussa koulutus järjestetään Koneteknologiakeskus Turku Oy:n tiloissa Lemminkäisenkadulla ja Raumalla pääsääntöisesti SeaSide Industry Parkin koulutustiloissa. Koulutus sisältää 15-20 teoriamoduulia, joista noin puolet liittyvät laivatuotannon johtamista ja projektitoimintaa koskeviin asioihin. Näiden lisäksi Naval Engineer -sertifiointia varten kandidaatin tulee osoittaa osaamisensa työnantajan hänelle osoittamien kehitys-/projektitehtävien avulla. Kaikki sertifiointiin liittyvät kokeet, testit ja projektityöt arvioidaan ja hyväksytään yritysten edustajista koostuvan sertifiointikomitean toimesta. Itse sertifiointimateriaali tulostetaan opintosuoritusten ja raporttien osalta englannin kielisenä (Naval Engineer B.Sc – CTC CompetenceCertification) sertifikaatiksi.

Hakuaika päättyy pe 15.3.2019. Ennen sitä hakijan tulisi lähettää lyhyt kuvaus itsestään osoitteeseen jouni.suominen@navalarchitect.fi. Tarkempia tietoja opiskeluun liittyvistä yksityiskohdista antaa myös koulutussuunnittelija Heli Virta (heli.virta@navalarchitect.fi), 050 471 3616.

Lisätietoja koulutuksesta